Boots | Jervis Centre

Retail Space Fit-Out

A refurbishment and improvement scheme for Boots The Chemist in one of Dublin’s busiest stores – Jervis Shopping Centre. A series of improvements ensured a high quality internal environment – in line with Boots customer journey specification. This design intention was achieved with new flooring, sales floor fittings and introduction of a new suspended ceiling complete with LED lighting.

The project was achieved over a 12 week programme comprising of 5 phases (implemented through out of hours shifts). Careful planning and logistics were crucial to ensure the store could remain operational and safe to the public during construction.

Client: Walgreen Boots Alliance [Boots the Chemist]
Date: September 2017
Services: Architect Design / Project Management
Photos By: AWARD Photo UK